Välkommen hit till min bloggtorsdag 27 januari 2011

Föreläsning om Asiatisk trädgård i norr och bokutsläpp

Igår kväll var jag på föreläsning om Asiatisk trädgård i norr av Jouni Ekström. Just att gå på föreläsning är ett bra sätt att få mer inspiration och att träffa andra trädgårdsintresserade .


 
Jouni pratade om vägg, tak, golv och vatten i asiatiska trädgårdar och mycket nya idéer fick jag. Jag har ju funderingar ditåt till mitt nya projekt till våren/sommaren, jag vill ju ha en mossdamm. Hur jag ska få ihop det vet jag inte riktigt än men lite till fick jag med mig igår.

Han har just gett ut en bok i ämnet och han hade boken på extrapris den kvällen. Naturligtvis så fick en följa med mig hem Vill du ha den så kan du beställa den här http://sinnenasatelje.se/
Ha det gott!!

4 kommentarer:

 1. Vad spännande det låter med ett sådant föredrag:) Vi ska lyssna på föredrag om Rhododendron på söndag inte fel det heller:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vad skulle vi ta till oss utan alla fantastiska inspiratörer?! Samtidigt måste det vara väldigt kul att ha en publik som lyssnar och tar till sig.

  /Anja

  SvaraRadera
 3. Härligt med inspiratörer nu under vintern när abstinensen är som störst.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. ja det är härligt med alla dessa inspiratörer, både dom man kan lyssna på och dom man träffar på i blogg och forumvärlden:)

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit