Välkommen hit till min bloggonsdag 18 mars 2015

Däckad i 3 veckor..


Jag har varit totalt däckad i 3 veckor, men är nu äntligen på benen igen, jag fick influensan med 40 graders feber i nästan 6 dagar och på det blev det lunginflammation. Men peppar, peppar nu är jag på benen igen om även lite darriga stundtals.
Jag har försökt skola ut lite av mina frösådder de senaste dagarna och mitt sovrum fylls sakta av plantor så snart har jag inget sovrum utan plantrum.

För grott har det gjort och det fortsätter att gro, en hel del är uttaget från kylskåpet nu men har fortfarande kvar lite där…
Var och gick en sväng i trädgården som är för det mesta snötäckt än en det finns vissa partier som tinat fram och jag kan åter se hur det har börjat spira i rabatterna. Snöklockor, snödroppar, Kungsängslilja och en del blåsippor är på gång och börjat skjuta fram i jorden.Det är vårglädje det!!!

Helleborus niger, julros i knoppPulsatilla integrifolia, Miyakeasippan står klar med sina knoppar


Videkissar har slagit ut
Det mesta ser ut så här än…snö.Ha det gott!!!

 

14 kommentarer:

 1. Oj! Dels att du varit sjuk så länge och Oj vad många plantor och Oj vad med snö. Här har det tinat bort och i mitt fönster står det bara några petuniaplantor. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Din stackare som varit så sjuk! Skönt att du är på benen igen och kan hålla på med din fina välväxta småplantor.
  Lite ovan vid att se så mycket snö, men det är ett avlångt land vi bor i. Men -2° har vi här denna morgon.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Har du varit så sjuk.Fy så jobbigt.Skönt att du börjar bli frisk.
  Och som det gror och växer hos dig.
  Ha det fint nu och hoppas du bara blir starkare för var dag som går.

  SvaraRadera
 4. Va tråkigt att höra att du har varit så sjuk! Hoppas du blir ordentligt frisk nu så du kan njuta av våren och ta hand om alla dina sådder.
  Tänk att ni har så mycket snö fortfarande, här har det varit snöfritt i några veckor men det kan tydligen komma lite snö nu till helgen.
  Krya på dig nu!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 5. Usch för både influensa och snö :( Men nu går det ju framåt med både hälsan och snön hör jag och det låter som ljuv musik :) Var nu rädd om dig och ta det försiktigt, det är lätt att bli övermodig när man känner sig bättre men en sådan pärs tar styggt på krafterna. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Nämen stackars dig! Fy så jobbigt. Men, visst uppskattar man livet desto mer efter en sådan pärs. Men, Berit! Här får du ett "mammaråd": Undvik sekundärproblem genom att ta de' vääääldigt lugnt en vecka till!! Hördu vad jag säger? VÄLDIGT lugnt!

  /Anja

  SvaraRadera
 7. Nämen stackars dig! Fy så jobbigt. Men, visst uppskattar man livet desto mer efter en sådan pärs. Men, Berit! Här får du ett "mammaråd": Undvik sekundärproblem genom att ta de' vääääldigt lugnt en vecka till!! Hördu vad jag säger? VÄLDIGT lugnt!

  /Anja

  SvaraRadera
 8. Skönt att du är på bättringsvägen nu! Har också varit mycket krasslig i vinter men är nu pigg igen! Hoppas att du också blir helt piggelin snart! Härligt att se dina bilder! Ses vi på mässan? MVH /Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska på mässan så vi träffs :)

   Radera
 9. Så bra att du mår bättre! Influensan som gått har visst varit hemsk. Fortsätt att krya på dej och ta d lugnt! Kram

  SvaraRadera
 10. En sådan pärs tar det tid att hämta sig från, orken finns helt enkelt inte så det gäller att anpassa sig även om det stundar bråda tider.

  Sköt om dig och ta det varsamt!

  SvaraRadera
 11. Oj oj, Hoppas nu att du tar det lugnt ett tag till så att du blir riktigt pigg.
  För när du är på mässan så får man inte vara krasslig.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 12. Huvva, inte undra på du varit osynlig.God bättring till dig och snötäcket ditt!
  /Anette

  SvaraRadera
 13. Ajdå, inte kul med influensa. Hoppas att du nu kryar på dig ordentligt nu när du kommit upp på benen igen. Men vilka små mirakel som spirar i din trädgård. Hos oss finns än bara snö och is.

  Krya på dig!

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit