Välkommen hit till min bloggtisdag 22 mars 2011

Nu drar jag till MÄSSAN:)

Imorgon bitti sitter jag på planet ner till Stockholm för att kunna gå på Trädgårdsmässan i Älvsjö.Så det kommer att bli ett blogguppehåll här på några dagar. Hela veckan har det varit förberedelser för att kunna åka iväg, jag har skolat ut en hel del plantor för att det ska vara lättare för den som ska vattna att kunna göra det, sen så klarar de sig bättre då.
Så nu är det en hel del plant att sköta för den som ska vattna. Tur man har de där strilarna som man kan montera på petflaskor. Blir lättare för den som ska vattna då.

Frösådderna är inplastade ordentligt
Dom här vattenstrilarna är guld värda, brukar finnas på mässan att köpa-

Att gå både på mässan och att gå på Forummiddagen med alla AoT ser jag verkligen fram emot. Ifjol var det första gången jag var med på den middagen och det gav mersmak. Att få träffa alla forumister och bloggvänner berikar verkligen.

På mässan har jag tänkt gå två dagar dels för att man inte orkar ta in allt på en dag och så är det ju alltid nått man missat första dagen och köpa. En del får följa med mig hem också med eftersom jag flyger så är det inga mängder, men en och annan kruka brukar göra mig sällskap hem.

Väskan är framtagen, men inte packad än.

Biljetten är med


MÄSSAN NU KOMMER JAG.

Jag hoppas jag får träffa dig där.

 
Ha det gott!!

9 kommentarer:

 1. Då är du där tors o fre eller?Vi kommer torsdag alla Acchlejorna :-)Superladdade till tusen!!!Ska bli så roligt.Håller utkik efter dig dårrå!
  Ha det så kul!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Härligt med mässbesök! Jag ska dit på lördag! Jag längtar!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Ha så trevligt på middagen, jag har ångest över att inte kunna vara med, men någon gång så skall jag! Hoppas vi ses på mässan ändå, ser du mig så får du säga till för jag brukar inte känna igen någon :-S

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du får en riktigt trevlig helg i Stockholm Berit:)) Är allt lite avis på dig, vi hörs när du kommer tillbaka/Monne

  SvaraRadera
 5. Då får jag önska dig ett roligt, inspirerande och intressant mässbesök! Ja, alla andra också såklart som ska dit ;-).

  Ska bli roligt att få se era bilder därifrån!

  Kram Anna Vattenkanna som stannar hemma i år.

  SvaraRadera
 6. Hoppas att vi ses i vimlet.
  Hoppas även middagen blir lika bra som förra året och att du hittar något som är bra att ha.
  Annika

  SvaraRadera
 7. jag kommer att vara där både torsdag och lördag, har väl tänkt svänga förbi Aot.s monter då och kommer väl at vara i dahliamontern också:)

  SvaraRadera
 8. Hej, hej Berit!
  Ha det så gott där! Mig träffar du inte där - jag har bestämt att stanna hemma och kurera mig./Anja

  SvaraRadera
 9. Igår var jag på mässan och hade förmånen att träffa många forumister och bloggvänner.Ikväll blir det forummiddag med fördrink hos Kenneth .då jag kommer hem får ni rapport från mässan.
  Anja så synd att vi inte träffas, men det kanske vi gör i sommar, då det är meningen att jag ska ner till göter.krya på dig!!

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit