Välkommen hit till min bloggmåndag 18 mars 2013

Sakta fylls det på


Jag skolar om och det blir mer och mer utskolade plantor som är märkta med namnetikett..vis av erfarenhet så vet jag att gör jag inte det med en gång så kommer jag inte att minnas vad det är i krukan. Det enda som inte får etikett i varje kruka är sommarblommor som jag känner igen på utseendet.Så sakta fylls det på och jag har fått sätta upp lysrör i vardagsrummet också. Jag brukar ha dem hängande där så krokarna är kvar i taket. Sen så brukar jag ha en piskställning som jag hänger lysröret i , men ovanför där jag brukar ha det är detta hål som jag hoppas snart fylls igen. 


En snickare (min bror) ska komma och kolla imorgon om han kan hjälpa min hyresvärd. Jag hoppas ju på det, för min hyresvärd har tummen mitt i hand, fast han tycker, han själv inte har det. Och så kunde inte min hyresvärd tidigast nästa vecka…eller då nästa??Håll tummarna att min bror gör detta jobb eller att han har någon som kan göra det !!!
 Ha det gott!!


11 kommentarer:

 1. Oj, man blir verkligen imponerad av din odlarglädje! Så underbart att se allt som spirar hemma hos dig. Hoppas det löser sig för dig med läckaget i taket./ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Blir nästan avundsjuk på dina fina plantor! Här gror det knappt;( Vet inte vad felet är, sådde ju allt möjligt förr och det grodde ju som sjutton. Nåja jag får hålla mig till mina sticklingar och bara så sådant som luktärtor, kryddtagetes och ettårig vallmo:) Hoppas att du får ordning på snickeriet/taket! Kram/Monne

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket du har. Jag har knappt någonting ännu. Lycka till med taket. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Oj,vad mycket plantor,jag blir verkligen imponerad
  men jag förstår dej för det är ju jätte kul att odla
  hoppas du får taket fixat snabbt
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Oj, så mycket småplantor du har. Att du bara har plats för allt.
  Kam!

  SvaraRadera
 6. Vilka sådder, vad roligt!

  /Jenny

  SvaraRadera
 7. Hei! Dette er et deilig syn. Anne

  SvaraRadera
 8. Her var det mye godt priklearbeid : ) Og mange kommende flotte panter : ) God aften!

  SvaraRadera
 9. Hej Berit!

  Tack för fina rader hos mig. Vad glad jag blev av att du tog dig tid att skriva några ord och dessutom hittade jag hit tack vare de där orden. :)

  Wow! Vilken imponerande syn! :) Jag önskar att jag vore lika organiserad som du. Det ska bli spännande att få följa dina plantor vidare fram till vår och sommar. Heja dig! :)

  Ha en fin onsdag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Tack för kommentar hos mig!
  Vilken fin blogg du har..Så mycket odling..
  Hoppas det blir ett bra odlingsår detta år.Du bor ju långt upp i landet ser jag.Jag bor i Småland och vi har ungefär samma odlingszon.Lite märkligt.Just nu har vi mycke snö kvar.

  Glad Påsk!
  Kram Margareta

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit