Välkommen hit till min bloggtisdag 18 mars 2014

Optimisten planterar…


Förra veckan då vi hade såå varmt och underbart ute kunde jag inte låta bli att köpa penséer för att ha på min bro. Jag ville ha liite vårfägring ute också som blommar, bara för man blir så glad med lite färg nu ute.
Nu köpte jag bara 2 för jag vet hur jag är… glömmer att ta in på natten och det räcker bara med en natt med riktigt kallt så ser de ut så här:


Men jag fick njuta ett tag i alla fall av vårblommor..och snart blir det nya inköp:)

Imorgon ska jag fara och köpa en ny dator, den är utsedd nu min nya, så himla velig man är i sådant man inte förstår sig på. Som tur så har jag haft min Datadoktor till hjälp i mitt val och han har lovat att hjälpa mig med alla program som behöver installeras i den också. Just känns det mycket osäkert med den här datorn eftersom moderkortet håller på att gå sönder och den kan hålla 1 timme till eller flera månader till. Så bara jag får tillbaka min nya från honom så kommer nog bloggandet i gång igen och mina besök hos er.

Sen så är jag fortfarande rökfri, varit det i över 7 veckor kan faktiskt vara längre jag har slutat räkna….


Ha det gott!!

10 kommentarer:

 1. Så bra att du fortfarande är rökfri.Mina vårblommor står ännu kvar i uterummet.Kalla nätter och storm på dagarna gör att jag inte vill sätta ut dom.
  Lycka till med nya datorn.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Grattis till att fortfarande vara rökfri Berit! Bra jobbat! :)

  Ja, det är klurigt med de där första vårblommorna. Vi vill ju så gärna njuta av dem.

  Lycka till med datorköpet! Fantastiska apparater men hu, så frustrerande när de inte fungerar som de ska. Så jag förstår att du längtar efter en ny.

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag är också dålig på datorer och har som tur är en svärson, som är proffs och brukar hjälpa mig.

  Nu kan du köpa blommor för cigarettpengarna, som du sparat! Och så luktar du blomma istället för cigarettrök. Och blir friskare på köpet. Gratulerar till ett bra beslut och håller tummarna att du står ut!

  SvaraRadera
 4. Men GRATTIS till rökslutet!!
  Synd på penseerna, du får hålla lite koll på termometern. Dom tål ju ner till -8 tror jag det är.
  Fast dina på bilden ser nästan för ledsna ut. Men jag kom en morgon ner till Slagsta strand i Stockholm, där åker man färja över till Ekerö och på refugen vid kajplatsen stod det en urna med penseer som låg helt platta och såg jätteledsna, men medan vi väntade på färjan och solen kom fram så reste de så sakta på sig. Helt otroligt livskraft har dom.

  SvaraRadera
 5. Grattis till rökstoppet så långt, jag håller alla tummar för att det skall fortsätta. Som tur är köpte jag inga penséer som jag tänkte, vi hade -6 grader i morse. Ha en fin dag/Carita

  SvaraRadera
 6. Hoppas inte röksuget kommer tillbaka. Jag köpte en 6-pack penseer som stod och strålade i krukor på trappan men nu får dom vara i uterummet med fiberduk över. Man längtar ju så till våren.

  SvaraRadera
 7. Så sjukt stolt över att du fortfarande är rökfri Berit! SÅ SKITBRA!! Fortsätt du att vara optimist, det är det enda rätta:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 8. You've got a pretty good choice of flower for your brother for me this one is really look nice ,in fact i have a garden in my old house before i migrate in Helsinki and for sure this spring they are blooming now.

  SvaraRadera
 9. Applåd till dig som varit rökfri så länge! Heja-heja :)
  Osis med penséerna. Men det var väl skickligt av dig att bara köpa två. Man känner sig själv rätt bra...

  Lycka till med nya datorn!
  Kram Tamara

  SvaraRadera
 10. Himla bra gjort. Sluta röka är ingen barnlek men så ljuvligt när man väl bestämt sig för att ta kommandot över lasten . Bravo

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit