Välkommen hit till min bloggfredag 27 december 2013

Tulpanfrossa och annan frossa


Nu äntligen kan man få frossa i tulpaner, jag tror nog att det varit ute ett tag i butikerna men min första tulpanbukett inköptes dagen före julafton bara för den underbara rödfärgen skull. Sen ger de ett hopp om vår de där tulpanerna som kommer nu.

Imorgon bitti 27 december så öppnar Larz Danielsson sin webbutik Spezialplant kl 9.00 slår han upp portarna till den. Ja jag kommer att vara där då och beställa, gå in och kolla vilka fina gobitar han har i år och frossa i listan för det har jag gjort i några dagar nu.


Ha det gott!!

10 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder på dina tulpaner.
  Tack för tipset om att Spezialplant har öppnat.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Har beställt från Larz.Oj så mycket fint han har.Dina Tulpaner var läckra.Härlig färg.
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 3. Visst är det skoj att hitta så fina växter! Jättefina tulpanbilder!
  Ha det!

  SvaraRadera
 4. Lyllo dig som hittade tulpaner dan före dan. Här fanns inte en enda att uppbringa och på något vis ska det finnas tulpaner på köksbordet till jul!
  Det låter spännande med planerat växtinköp. Shop till you drop! :D

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
 5. Åh, tulpanernas krispighet är underbar att njuta av vid den här tiden på året:) Snart kommer jag att frossa jag också, fast just nu är jag fr snål :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara tulpaner! Jag har varit inne och kikat hos Spezialplant, men inte beställt något - än:-) Men det blir nog en order härifrån också.
  God fortsättning! Kram!

  SvaraRadera
 7. solen på Ollbacken27 december 2013 21:19

  Ja vad vore väl livet utan tulpaner!?! Finns väl inget härligare ljud än "gneket" när man lägger tulpanstjälkarna mot varandra!! Å tulpaner=vår! Ha de!

  SvaraRadera
 8. Åh, tulpantider är härliga tider! Först inne med köpta buketter och sen ute i trädgården, men det dröjer länge än. Jag har inte köpt några egna ännu men gav en bukett röda till svärföräldrarna när vi var ditbjudna på annandagen.

  Ha det fint,
  Jenny

  SvaraRadera
 9. Å vilka fina tulpaner, vi närmar oss våren. Jag har inte varit inne på LD ännu men jag skall kolla vad han har. Jag har fått mina första från som skall sås snart. Ha en fin helg/CArita

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit