Välkommen hit till min bloggonsdag 20 januari 2016

Återbäringen kom dag!!!


Idag kom frön från STA i brevlådan, en ren fröjd att öppna kuverteten, fick 2 kuvert, med sina 50 fröpåsar i.Dessa frön har jag fått av STA fröförmedling för att jag är frödonator, en förmån som vi frödonatorer har. Man får fröpåsar efter hur mycket man lämnat in, jag har väl lämnat in över 80 olika fröer till den fina frölista som STA har och då fick jag välja 50 olika fröpåsar från listan. En otroligt fin förmån som STA medlemmar har att får ta del av denna lista,  som endast medlem så betalar du lite för fröna.
Är du inte medlem i STA kan du anmäla medlemskap HÄR. Du får även en otroligt bra tidning på köpet också och förmånen att vara med i krets sammankomster.
Ha det gott!!7 kommentarer:

 1. Visst är man medlem (har varit webmaster för den lokala kretsen innan jag blev sjuk), men jag har faktiskt inget minne av att ha fått inbetalningskort eller betalat för 2016. Konstigt!?
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara det att du betalade in under året 2015, då kommer den under året 2016.Medlemsskapet gäller påföljande 12-månadersperiod.

   Radera
 2. Himmel där har du lite att pyssla med.Får du plats med alla sådder.Hoppas det går bra men av de bilder jag sett från tidigare sådder så har du gröna fingrar.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Jag, som inte pysslar med frön blir nästan svettig av alla dina fröpåsar men jag förstår att det är kul när man väl börjat med det.

  Lycka till med de små liven!

  SvaraRadera
 4. Herregud vad påsar :) Betvivlar inte en sekund att du kommer att få varenda påse att go :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Spännande! Lycka till med sådderna.
  Birgitta

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit