Välkommen hit till min bloggonsdag 16 november 2011

Min frånvaro...

Min frånvaro både här och i era bloggar beror på att jag sitter här, vid mitt pysselbord. Det brukar jag ta in till köket då jag håller på att pyssla.

Här har jag rensat vitmossa för att binda en krans med den.Jag och två andra kompisar har anmält oss till en julmarknad så nu sitter jag och gör kransar för fulla muggar, kort kommer snart på dem. Idag har jag också sågat till ämnen till 3 julrenar/bockar ska väl sågas mera men jag fick slut virke till dem. Även adventslådor är gjorda av trä, de är målade av en kompis men vi har inte skrivit på dem än. Kanske imorgon??? Så det är full rulle och orken har inte funnits att varken blogga eller vara in på era…men den kommer väl.
Ikväll hade vi en fantastisk himmel, fortfarande har vi ingen snö och det gillar jag.


Ha det gott!!

 

6 kommentarer:

 1. Va härligt det ser ut ditt pysselbord.Ser fram mot bilder sedan på alla saker som du gör.Du verkar ha en konstnärlig ådra.Dina bockar har jag sett på bild och dom var jättefina.Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Så kul, det ska bli roligt att se vad ni skapat till julmarknaden! Ja, ibland räcker inte tiden till mina eftermiddag/helgveckor t ex blir det knappt mer än en snabb titt men det får man ta igen senare (:D Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!

  Guuu så spännande att få se vad du/ni har skapat - för naturligtvis visar du oss andra?/Anja

  SvaraRadera
 4. Hmmm.. pysselträsket, där har man väl fastnat några gånger;-) Underbar himmel ni hade!
  Ha det gott, kram H.

  SvaraRadera
 5. Hej Berit,
  Tack för tipset om Garden North! Se där, en fröfirma jag missat helt:)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk himmel!!!! Förstår precis hur du har det:)) Pyssel är starkt beroendeframkallande och sinnesuppslukande:)) Ser fram emot att se vad du gjort för något fint. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit