Välkommen hit till min bloggsöndag 28 februari 2010

Var, var????????????

Ja det kan man fråga sig i dag, efter några veckors snöande. Då jag skottade ner min back med frösådder så var det ju snö och jag kunde ju inte i min vildaste fantasi tro att det skulle komma så här mycket snö efter jag hade skottat ner frösådderna. Mitt stora problem just nu är jag inte märkte ut var jag skottade ner dom, trodde ju att det skulle ha tinat lite . Så just nu får nog den fröbacken vara ett tag till, för att leta den i över 1 meters snödjup känns just nu som ett hopplöst företag!!
någonstans här är backen...

6 kommentarer:

 1. Jag tror att mina sådder får stå kvar tills snön försvunnit. Man kan ju låta sådderna gro ute till våren om man har tålamod att vänta!
  Ha en bra vecka!
  /Christina

  SvaraRadera
 2. ;-) Men de mår väl gott där de står? Har en sladd från en termometer som råkat bli begravd i en snödriva o där var +grader långt innan det töade i luften....
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 3. Risken är ju att du skottar omkull den om du letar. Nä, var lat och vänta ;)

  SvaraRadera
 4. Fniss, det är nog som sagt bättre att du väntar tills de töat fram. Du vet ju i alla fall ATT de är där. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. ja jag ska iallafall vänta till nästa vecka innan jag börjar leta, har jag tur har det varit liite blida innan dess:)

  SvaraRadera
 6. Du och jag har nog lika mycket snö!
  /Anette

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit