Välkommen hit till min bloggtorsdag 13 oktober 2011

En trädgård är aldrig så vacker som på gränsen till dekadans.

”En trädgård är aldrig så vacker som på gränsen till dekadans”, skrev Thomas Mann i novellen Döden i Venedig. Tja jag vet inte om jag håller med, jag kan tycka det känns sorligt att en säsong till avslutas och ett visst vemod kan jag känna. OJ gick den här säsongen så här fort igen och jag hann ju inte vara med i år igen. Men snart börjar nästa säsong om 2 månader sår jag första fröna och så startar det upp igen.


Ha det gott!!

7 kommentarer:

 1. Jo det är ju så det är:) Tycker bara att växtsäsongen känns så kort nu för tiden. Men som sagt snart är vi på gång igen med sådder och sticklingar:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så försöker jag trösta mej med.Med att snart kan jag börja så igen.Det hjälper lite .Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Det är fint med höstfärgerna och den nedre bilden är på ett sorgligt sätt vackert med sina fina bladkombinationer. Ja, så är det man kan inte fatta vart tiden tar vägen. Känns som det var igår man gick och kollade efter vårlökarna. Men det finns något härligt med vintern, frossa i trädgårdsböcker, planera och kanske ska jag lyckas få ner några frön nästa år.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. härliga höstfärger och jag tycker att var tid har sim njutning men visst är det vemodigt att tänka att snart kan vi inte njuta av blommorna ute längre men jag tog faktiskt fram mina amaryllislökar ur sitt gömställe igår så snart är det dom vi får njuta av istället.
  kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Ja, det är allt lite vemodigt...allt går ju så fruktansvärt fort....

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja,hei hvor det går...:)
  Jeg tror vi lever litt intensivt når vi har hagesom interessefelt....vårsyslene,nye prosjekter...MEN det er gøy:))

  SvaraRadera
 7. Samma visa varje år, man vill ha mer - för det var självklart för kort. Att kalla det sommarhalvåret är ju vääldigt missvisande...

  Och jo, jag håller med TM hippie som jag är:-)
  Ha en underbar helg, kramkram H.

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit