Välkommen hit till min bloggmåndag 3 oktober 2011

Gamla zinkhinkar


Jag har inte varit så aktiv här senaste tiden det beror dels på att min energi går just nu till en kompis som behöver mig och att jag själv är paj i ryggen och orkar inte sitta och blogga. Men man kan ju ligga och blogga också. Jag hoppas få lite hjälp med min rygg imorgon i alla fall. Fast rygg och rygg det är ena benet som krånglar och jag misstänker att mitt diskbråck gått upp igen för sjuttiofemtio gången.

Jag är förtjust i gamla zinkhinkar och har en hel del sådana, de flesta har jag faktiskt hittat på mina skattletar jakter i skogen.
En del har jag planterat i och en har jag faktiskt grävt ner i en rabatt men jag hittar inte kortet på den. En har jag bara ställt upp och ner på stenmjölet .

Ha det gott!!10 kommentarer:

 1. Gamla zinkhinkar är så vackra i sin enkelhet. vardagsföremål som kommer till nytta igen. Önskar dig bättring med din rygg.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Gamla zinkhinkar är fina i trädgården, synd bara att det blivit så poppis, det är svårt att hitta gamla saker till fyndpriser nu mera! Folk vet att dom kan ta betalt... men hittade du dom i skogen! Vilken bra skog du har =).
  Håller tummarna för att ditt diskbråck inte har gått upp igen, och att du blir bra snart igen.
  Krya på dig kramis Mari

  SvaraRadera
 3. Älskar också gamla zinkhinkar- ja zinkföremål över huvet taget;) Passar så bra in i trädgården på något vis:) Hoppas verkligen att ditt ryggonda snart går över och att det inte är diskbråck. Ha det gott, kram/Monne

  SvaraRadera
 4. Mycket kan man fynda i skogen! Jag minns när jag en gång fick dubbelslag i hjärtat av lycka: en hel trave zinkhinkar som blivit kvar på en gammal torpplats! Någon hade roat sig med att skjuta prick på dem. Inte en enda var så hel att den bar vatten,men till planteringar dög de utmärkt!

  SvaraRadera
 5. I wanted to stop by and thank you for your visit to my blog... the translator on yours is telling a different story from your words but I did want to let you know how much I love the buckets with greenery in them... I also hope your back is feeling so much better!
  Happy Fall
  Sandy

  SvaraRadera
 6. Jag gillar ochså gamla hinkar de pryder verkligen sin plats oavsett om det är hål i dom.
  Jag planterade funkior i några i sommar och ställt vid ett plank. (Det går inte att gräva ner några plantor där.)
  Riktigt praktiskt, och de ble riktigt bra.
  Och de är ju flyttbara ochså. Jag tar upp plantorna över vintern.

  Ha en fin fortsättning på veckan och var försiktig så att du inte blir liggande för din onda rygg.

  Gunilla

  SvaraRadera
 7. Perfekt patina har de ju när man hittar dem så.
  Vilken skog plockar du hinkar i?
  Svejs
  Annika

  SvaraRadera
 8. Jätte fint. Jag gillar också gamla hinkar med hål:-)) Jag hittade några på en skogsutflykt i våras men de står kvar i garaget än. Får nog se till att göra nåt med dem .

  Kram

  SvaraRadera
 9. Å jag älskar de gamla zinkhinkarna. Jag har både hela, håliga och rostiga!

  Min rygg är också knas, men inte alls så allvarligt den här gången.
  Krya på dig snabbt för roligare kan ha än ha ont i ryggen!

  SvaraRadera
 10. tack för alla krya på sig, som jag gör så sakta så sakta.Det är diskbråcket som krånglar igen,,,varit hos sjukgymnast idag.

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit