Välkommen hit till min bloggtisdag 20 april 2010

Så sakta, så sakta…

Har nu snön börjat tina även här uppe i norr, man kan börja se var vissa rabatter är och en del kan man börja skymta lite.

rabatten nedanför köksfönstret har börjat tina fram


så har även stenmuren

Visst är det ett tag till innan all snö är borta, men oj så kul det är att börja få gå runt och spana om det kommer nått i rabatterna och vad..


Det är fantastiskt och se hur det kommer nytt liv innan ens snön har farit bort.

Här är det en rödbladig flikrabarber som har börjat titta upp innan ens snön har smält bort

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att återse ytan under snön. Minns ännu känslan. Här är väl ungefär kvar så mycket snö, som du har fritt från snö. Min flikrabarber har bara kommit någon cm mer.
  Hopas du får en massa fler bra varma vårdagar!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt:)) Man blir som en ny människa när man ser att snön försvinner;) Här har det varit barmark ett bra tag nu och vi håller på för fullt med "vårstädningen" av rabatterna, men det ska bli regn i eftermiddag så det blir kanske inte färdigt i dag heller. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Hörde nog att ni hade hur kul som helst på mässan osv, har pratat lite med Lotte o Bim om saken, fniss. En annan satt på Sy-Lan o gnodde o surrade med likasinnade. Jättekul att få se vad ni pysslar med uppe i norr. Vi har mkt snö kvar tycker jag, mer än lovligt för en sörlänning. Men snart så. Ha det!!!
  Kram LjusneLotta

  SvaraRadera
 4. YES!!!Det är helt underbart att åter få gå och spana vad som kommer upp igen...och peta liiite i jorden:)Vi har ju kvar ganska mycket snö än så det blir ingen städning än ..
  ja Lotta det var jättekul....synd du inte var där men kanske nästa år:)

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit