Välkommen hit till min bloggonsdag 8 december 2010

Mitt kakfat med mossa

Jag tycker hemskt mycket om naturmaterial som mossa,blåbärsris, kottar granris,tallris och ja nästan allt du kan hitta i skogen.Varje gång jag är ute i skogen följer det med hem något som jag kanske kan använda i mina pyssel eller i trädgården,Det finns både stenar ,kvistar och stubbar i min trädgård från mina turer i skogen...och har jag riktigt tur kan jag till och med hitta rostiga saker.Det är tur man har hund ibland. Jag brukar kalla dessa turer för min skattjakter.
Av mitt 3 -vånings kakfat så har jag gjort ett jularrangemang utan blommor.Eftersom jag älskar mossa så har jag använt det i botten och sen dekorerat med olika silvriga saker...Olika silverpollen ,som vi säger här, men på svenska heter det väl julgranskulor.


Jag har sprajat kottar med silverfärg, jag har även sprajat några vita som jag använder i andra arrangemang. 
 
Mitt fina silverkors hittad jag ifjol i en affär i Norrfjärden ..Tistel heter denjag har även en kruka med blåbärsris som står på pelaren i hallen. Jag har tänkt skaffa en lite större kruka till dom bara.


Ha det gott!!!


3 kommentarer:

 1. Så fint:) Med mossa och "skogskrafs" kan man göra mycket fint. Det gäller bara att ha fantasi och "öga" för det, det har ju verkligen du;)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Nice :) Jag har också gjort en massa olika arr av mina kakfat. Problemet är att nu har jag inget kvar att servera kakor i längre...hmmmm...
  Vi borde fara på tistel nån gång. jag har hört att det ska finnas så mycket fint...men jag har aldrig varit där.

  SvaraRadera
 3. Å tack Monne!!!Ja jag älskar mossa , använder till mycket,både som dekoration och då jag gör kransar eller arrangemang..harblivit väldigt förtjust i vitmossa(lav) tycker det blir så fina kransar av det.
  Emme man kan använda tallrikar då man serverar kakor:) ja vi kanske tar en tur till veckan??
  Ha det gott! Berit

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit