Välkommen hit till min bloggtisdag 15 februari 2011

Rostiga och gamla spadar

Jag har en förkärlek till rostiga saker och till gråa lådor. Mycket använder jag ute i trädgården som dekoration . Men gamla spadar som jag hittat i skogen gillar jag nog mest. En har jag i en rabatt som stöd till blommor, en står som prydnad vid växt huset och dessa har jag bara stuckit ner i rabatten bara .
En bild tidigt på försommaren, på sommaren syns de inte så mycket
Ha det gott!!

7 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag vill också hitta rostiga spadar i skogen, men jag har bara hitta ett rostigt "jordbruksredskap" (har eller nåt.....) och det var lite stort att bära hem ;-D

  /Anette

  SvaraRadera
 2. Så fint de blev med spadarna! Jag gillar också rostiga saker men jag säger som Anette har bara hittat stora saker i skogen som harvar och en plog o de är lite för stora:) Tack för dina trösteord på min blogg/Monne

  SvaraRadera
 3. Va´fint . Gillar också såna saker:-)) Och tänk när man hittar nåt gammalt ute i skogen vad glad man blir. Kram

  SvaraRadera
 4. Återbruk av högsta klass, stiligt :)

  SvaraRadera
 5. Charmigt tycker jag!Har bara hittat hinkar!Men de är så fina !
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 6. Jag går ju mycket på "skattjakt" i skogen och hittar både det ena och det andra.De här spadarna hittade jag på en skogstur.Jag har också hittat en del hinkar som finns hemma hos mig också.

  SvaraRadera
 7. Gud jag känner igen mig =) Fast jag har inte fått ut mitt i trädgården än utan samlar det på vinden. Och jag brukar få samma respons...den där blicken som säger knäppgök när man ber: nej nej släng inte den jag tar den. Jag gillar din sida skarpt. Måste ut i skogen jag med o se om jag hittar några hinkar =)

  Mvh Rikke

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit