Välkommen hit till min blogglördag 16 april 2011

Utlottning av biljetter till Vårmässan i Luleå 6 - 8 maj.

Jag har fått ett antal biljetter till Vårmässan i Luleå som jag lottar ut här på min blogg. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här nere för att ha chans att vinna. Man kan som anonym också lämna kommentarer. Du vinner 2 biljetter, så att du kan överraska någon med att bjuda han/hon dit.


Ett litet axplock om vad som händer på mässan:

Hannu Sarenström kommer att föreläsa och prat om både trädgård och mat. Om ni inte har hört denna eldsjäl och älskare av både mat och trädgård så gå dit och hör. Det är en upplevelse som man inte kan vara utan.

Steffo Thörnqvist kommer han att laga mat och hålla låda. Han kommer främst att prata om mat och dryck, men utsvävningar är att vänta.

Sen kommer även Ludvig Holmgren att föreläsa om härdiga och odlingsvärda växter för Norrland. Han jobbar idag på Rutviks handelsträdgård.

Det kommer att finnas en grön avdelning för trädgård och odling har fått rejält med utrymme också på årets Vårmässa. Ytan är drygt 300 kvadratmeter och även i år har det fallit på Birgitta Groths lott att forma området.
Vill du läsa mer om mässan så finns den här:

 
Dragning kommer att ske Påskdagen 24 april. Lycka till!!


Ha det gott!!

9 kommentarer:

 1. Åh så inspirerande att kika runt på din sida. Min passion är trädgård men jag sålde mitt växthus, sedan även vårat fina hus på backen för att jag inte klarade av att ta hand om allt efter att jag gått i den berömda väggen. Men jag kämpar vidare har nu tagit mig ut och jobba. Och skulle behöva komma mig till en vårmässa och bara njuta av det vackra kanske jag kommer. Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Så trevligt med Trädgårdsmässa och Tack för ditt initiativ till utlottningen. Ser fram emot att ta mej en tur norröver. Det drar till Norrbotten för en kvinna som utvandrat till Västerbotten. Hoppas på möjligheten.Vilken fin Blogg du har dessutom. Gunnel i Byske.

  SvaraRadera
 3. Hej Berit, hoppas att ni har en härlig vårdag i Piteå idag. Här i Brännberg lyser solen och snön smälter undan. Julrosen och den ungerska blåsippan står i knopp.
  Det blir trevligt med vårmässa i Luleå i början av maj.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 4. Nämen oj vad spännande, dit vill jag fara :) självklart vill jag tävla om biljetterna :) Hoppas du har en fin dag :) kramar

  SvaraRadera
 5. Ååh! helt underbart att det finns en mässa så nära med intressant utbud!
  Vill gärna vara med på utlottningen!
  Kram Melina och Tony

  SvaraRadera
 6. Skulle vara underbart att gå på mässa men det är i lite längsta vägen för oss;)) Hoppas att du är bättre i dag från din hosta o feber. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. jag vill vara med på utlottningen
  /anneli

  SvaraRadera
 8. Självklart vill jag gå på vårmässan och lyssna på både Hannu och Ludde! :)

  /Jejja

  SvaraRadera
 9. Hej Berit
  Ser att du kommit igång ute ,tyvärr går det inte alltför fort här ;)'Siv

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit