Välkommen hit till min bloggsöndag 29 januari 2012

2-års jubileum och utlottning

Tiden går fort då man har roligt!! Idag är det 2 år sen jag skrev mitt första inlägg på min blogg, jag minns så nervös jag var och så osäker jag var på om någon skulle läsa vad jag skrev.
Så här skrev jag då:
Mitt första inlägg på min blogg Oj, vad det här känns spännande men mycket osäkert att göra, en egen blogg, har ju ingen aning hur man gör. Hej och välkommen till mig, en trädgårdstokig tjej som odlar i Piteå, Norrbotten i zon 5 ungefär.  Det här är min 3: dje trädgård, fast denna är inte min utan jag hyr bara det hus som jag nu håller på att odla på. Därav mitt blogg namn ,hyrd trädgård, jag har nu hyrt mitt hus i 2,5 år och håller på att anlägga en ny trädgård här , som jag får av min hyresvärd. Jag hyr en norrbottensgård som är gode stort, kallt och dragigt, men oj vad jag trivs i detta hus. Visst är det ett dyrt boende men jag får ju åter ha jord under naglarna. Då jag flyttade hit så fanns det inget på tomten än stoora björkar, några hagtornsbuskar, en stoor gran, en rönn, en silverpil och några vinbärsbuskar. Sen har jag väl ändrat på mycket, nu finns det både flera rabatter, nya rosor, nya buskar och träd. 
Idag har jag många som följer min blogg..ni är guldkorn i min tillvaro ska ni veta. Många ”vänner” har jag fått och en del av er har jag ju haft förmånen att få träffa också. Jag blir så glad för varje gång ni skriver i min blogg och ännu gladare blir jag av att läsa era bloggar och inspireras av dem.
Jag tycker detta är värt att fira och eftersom jag håller på med lite silversmide så hade jag tänkt lotta ut ett halssmycke jag gjort som jag kallar vågen. Det är gjort i silver är 1 cm brett och ca 4,5 cm långt och det är pennhamrat. Det följer med ett läderhalsband med löpknut.


För att kunna delta gäller detta:

Du behöver inte ha en egen blogg för att delta. Det går bra att logga in under anonym. Du kan delta i utlottningen med upp till tre lotter genom att göra något av följande.

1 lott: Lämna en kommentar till detta inlägg.

2 lotter: Lämna en kommentar och bli följare av min blogg (om du inte redan är det)
3 lotter: Lämna en kommentar, bli följare och länka hit från din blogg med den bilden.
(Skriv gärna hur många lotter)

Dragningen sker den 11/2. 
Lycka till nu!!!


66 kommentarer:

 1. Borde skaffa en blogg. Tanken finns. Men har inte kommit dit ännu,så jag skriver som anonym. Det var ett urtjusigt smycke du har gjort. Jag är imponerad av dina färdigheter. Bloggen följer jag ska du veta, även om jag inte skriver så många kommentarer. Skulle gärna kunna tänka mig att bära ditt smycke. :-)
  Kram till dig från Bim.

  SvaraRadera
 2. Anneli Sivertsson29 januari 2012 01:37

  Men så kul ide jag har dundrat på ditt namn men nu vet jag till och med nu när jag väntade på att sidan skulle öppnas så hann jag fundera så My rented vad är det hihi så dum man kan vara men det bjuder jag på Grattis till fina 2 år som bloggare

  SvaraRadera
 3. Men hej, blev kvar här på din fina blogg en lång stund. Blir glad av att läsa i den. Du skriver så fint vilka rabatter vilken kreativitet!! Kart att jag vill vara med i utlottningen. Är följare sen tidigare så nu lägger jag ut bild på ditt fina smycke på min blogg. Ha en fin söndag/Gela/3 lotter

  SvaraRadera
 4. Grattis till dina 2 år. Det är vi som ska tacka för att du tar dig tid att dela med dig av din kunskap...<3
  Jag vill gärna bära ditt halsband och vill ha tre lotter.. tack.

  Ha en skön söndag !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Har varit följare ett tag och läser din blogg med stor glädje.Så jag länkar från min blogg och skriver upp mig för tre lotter.Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis! Va bra att du började blogga annars hade jag ju inte fått läsa dina fina inlägg eller sett allt vackert. Klart jag vill vinna jag kniper tre lotter så klart. Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Två år går fort när man har roligt:)) Upptäckte det när jag själv insåg att jag hållit på så länge:) Vilket fint halsband! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 8. Grattis till jubiléet! Jag vill gärna vara med på utlottningen!
  Följare är jag redan, så jag plockar gärna till mig två lotter. ; )

  SvaraRadera
 9. Grattis till 2 år och visst är det roligt med blogg. Så många härliga människor det finns som delar med sig av inspiration och glädje. Du är en av dom! Jag vill gärna vara med i din utlottning och det skulle vara en ära att få ha ditt halsband runt halsen. Så vackert!
  Tre lotter till mig tack!
  Ha en härlig söndag!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 10. Hallå Sis, du är så otroligt duktig och inspirerande med allt du gör. Jag nöjer mig med en lott, jag är så okunnig i datavärlden så jag tittar bara in lite då o då, och kan väl inte kalla mig en följare. Kram Britten

  SvaraRadera
 11. Jag följer och har sedan länge länk till din blog från min blog. Jag läser alla uppdateringar med nöje. Jag skulle bi jätteglad för ett fint silversmycke! 3 lotter.
  Irene i Enskede /Tistel

  SvaraRadera
 12. Visst går tiden fort Berit när man har roligt.

  Och jag är så glad att du börjat blogga så att jag kan titta in hos dig som bor i den landsdel som mest liknar min.

  Jag vill hemskt gärna vara med på din utlottning.
  3 lotter får du vika för mig.


  Jag håller tummarna allt vad jag orkar för jag skulle bli otroligt glad över ett så fint smycke.

  Kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 13. Grattis på två-årsdagen.
  Det är en glädje att följa dina blogg och läsa dina kommentarer.
  Jag vill vara med i din utlottning, jag tar tre lotter.
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Hej! Vilket bra tillfälle att lägga till sig som följare, när du lottar ut ett så fint smycke! Jag har varit in flera gånger, och nu är det dags att följa! =)
  Visst är det roligt att blogga, och extra roligt när man får vänner! Grattis till dina två år i bloggvärlden!
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 15. O vad fint!Du är så duktig :-) När du visade ringen till din dotter häromdan tänkte jag att du skulle kunna lotta ut en men att det skulle bli svårt med ring storleken.
  O så nu denna tävling dyker upp som ett brev på posten :-D
  2 st.lotter tack!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 16. Grattis på 2-årsdagen!Det var ett väldigt vackert smycke och jag vill jättegärna vara med och tävla, fast jag har tyvärr ingen egen blogg att länka till.

  SvaraRadera
 17. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 18. Grattis till de två åren! Hoppas du fortsätter, med roliga växter och annat inspirerande:)

  SvaraRadera
 19. Grattis till de 2 åren. Tror jag har följt dig ända från början fast jag ingen blogg har själv. (tror mig inte om att klara det)Många av det du gjort och tipsat om har jag härmat.
  Så det blir väl 2 lotter till mig då
  Ing-Marie

  SvaraRadera
 20. Stort grattis till 2-års jubiléet! Duktig du är som gör så fina smycken, jag vill jättegärna vara med på din utlottning! Självklart länkar jag och följare är jag sedan länge till din fina blogg, så då kniper jag 3 lotter och håller tummarna!!
  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Grattis till de två åren med bloggen. Ja, visst är det kul!!

  Vill jätte gärna vara med i din fina utlottning av det vackra halsbandet. Jag har länkat och är följare sen förut .

  Kram

  SvaraRadera
 22. 2år går goude fort själv har jag 1 års jubileum av att bo i stan o det har gått fort
  Klart jag vill vara med på utlottningen av ditt fina silversmycke.
  Lycka till

  SvaraRadera
 23. maud ska det stå under Anonym jan 29

  SvaraRadera
 24. Hejsan Berit!

  Vill bara berömma det vackra smycket, men jag delatar INTE i själva tävlingen. Följare är jag redan;)))!/Anja

  SvaraRadera
 25. Grattis på 2-årsdagen!
  Jag vlll självklart vara med om utlottningen på det vackra smycket! (2 lotter)

  SvaraRadera
 26. Du gör jättevackra smycken så jag bara måste delta i utlottningen med en lott :)

  mvh - anki

  SvaraRadera
 27. Oj, har det redan gått två år! Tror jag startade några dagar före dig, så mitt jubileum försvann.
  Vore fint med ett sådant där smycke!
  /Anette

  SvaraRadera
 28. Ja, tiden går fort när man har roligt! Och roligt tycker jag det är att du valt att bli följare på min blogg. Du är varmt välkommen. Hoppas att du ska hitta något roligt att läsa och titta på.
  Grattis till dina första 2 år!
  Ha det så gott
  Kristina

  SvaraRadera
 29. Jag är gärna med, jag tar EN lott.

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 30. Stort Grattis till ditt 2-årsjubileum.
  Klart att även jag vill vara med på denna utlottning av ett snyggt smycke. Har kommenterat och är följare sedan tidigare så det blir då, 2 lotter.

  SvaraRadera
 31. Grattis grattis!
  Är med och tar en lott,tack.
  Paul
  anxiety_@hotmail.se

  SvaraRadera
 32. Stort grattis till dig!
  Jag är med i tävlingen jag med, tar en lott! :-) Må bäste man/kvinna vinna!

  Kram Cassandra
  canicos@hotmail.se

  SvaraRadera
 33. Hejsan.
  Har följt din blogg länge men nu blev det av att bli en följare också. Jag bor utanför Boden och har länge tänkt att jag ska börja bygga mej en trädgård men det går trögt när jag är så osäker på hur jag ska börja för att få en fin helhet. Din blogg ger mej mycke tips och snart är jag mogen att ta och börja med ett hörn ute på gården. Vackra smycken gör du och det skulle vara väldigt skoj att vinna ett smycke. TAck för en bra sida. Monika Alltså två lotter

  SvaraRadera
 34. Grattis till dina två år! För mig är du en av bloggar som jag följt nästan hela tiden under mitt bloggliv så den känns som den har alltid funnits! Och jag vill gärna vinna det fina halsbandet, så jag kniper tre lotter - länkar och följare är jag sedan länge!

  SvaraRadera
 35. Grattis på födelsedagen! jag vill hemskt gärna vara med i utlottningen och är ju följare sedan länge och länkar med bilden från min blogg såklart = 3 lotter. Nu håller jag tummarna.

  Kram

  SvaraRadera
 36. Vilken trevlig blogg! Här kommer jag att titta in ofta. Jag är helt ny i denna värld.. (Började förra veckan) Jag är numera din följare! Jag tar 2 lotter. Ha det bra! Mvh blomsterdesign.net

  SvaraRadera
 37. Hej Berit! klart jag vill vara med och drömma om vinst av ditt vackra smycke!
  Har länkat i min blogg. Tar 3 lotter.
  Ha det bra/ Åsa

  SvaraRadera
 38. Jag följer och tar 2 lotter i tävlingen om det fina smycket.Hoppas nu...
  gustafsson.57@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. Jag tittar ofta in på din blogg, lärorik, inspirerande och mycket fina bilder. Jag vill gärna vinna ditt fina smycke. En lott tack. Lena

  SvaraRadera
 40. Jag tar gärna en lott på det fina smycket.

  SvaraRadera
 41. Klart man vill vara med om utlottning av ett så vacker smycke som är helt i min stil. Använder ju egentligen inga smycken, men om dom inte ser ut som konventionella så gillar jag dom. Dessutom kan man ju ha dom som extremt vackra dekorationer ovanför "sminkbordet"!
  Alltså lägger jag ut en länk omgående och ser fram mot 3 lotter!!
  Susie på Stjärnarve

  SvaraRadera
 42. Är utlottningen fortfarande aktuell? Vill gärna vinna det vackra smycket. Jag är följare av din blogg sedan tidigare, så två lotter tack (och lite tur!)

  SvaraRadera
 43. Följer alltid din bloog, går in på pt.tidningen, aftonbladet och din blogg dom gånger jag har tid. Du har ju ganska samma smak som jag på växter, även om jag inte har din energi på att odla. Man lär sig så mycket och får tips på nyheter. Dina smycken är också något som jag tycker mycket om, visste inte att du höll på med det också.
  Mimmi

  SvaraRadera
 44. Så snyggt! Tar en lott=)
  Mvh Annelie
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Hej i vinterkylan!
  Och grattis på 2-årsdagen!
  Har precis hittat dinfina blogg, och blir självklart också en följare.
  Skulle bli så lycklig om jag kunde vinna det
  underbara halsbandet...
  Skulle bära det med stolthet!
  Så 2 lotter tack.
  Ha det så gott/ Marie
  ragna_marie@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Hallå! Grattis till många nya vänner och allt vad bloggande ger! Jag vill självklart vara med på utlottningen med tre lotter. Håller tummarna och hoppas på ditt fina silversmycke!
  KRAM

  SvaraRadera
 47. Hej vännen! Jag älskar också att odla. Jag påtar ner frön av alla de slag, i jorden. Älskar att se vilken oerhörd livskraft det är i ett pyttelitet frö-jag häpnar och blir imponerad varenda gång ett frö har grott.. Snurrade runt efter fina trädgårdsbloggar, och ramlade in på din. Jag la till mej som en följare på direkten, så att jag kan titta in och läsa din härliga blogg varenda dag. Har ingen egen blogg, men är med på två lotter. Ska bli jättekul att följa dina odlingar. Kram Ewa. kisse70@yahoo.se

  SvaraRadera
 48. Oj så fint. Jag är gärna med och tar en lott.

  SvaraRadera
 49. Oj, det här med utlottning var nytt för mig! Är ju nybörjare eller omstartare när det gäller bloggeriet. Vill var med.
  1. kommentar
  2. blivit följare
  3. men hur gör jag en länk från min blogg?

  SvaraRadera
 50. Grattis till 2-år ! Ett jättevackert smycke, jag vill såklart vara med på en lott. Kram Lena
  familjendahlin@hotmail.com

  SvaraRadera
 51. Oj, såg just att jag höll på att missa din tävling! Klart jag vill vara med och tävla om det fina smycket. Länkar, följer och kommenterar - 3 lotter tack :-) Kul att du håller på med silversmide! Verkar roligt men ganska svårt.

  Grattis till 2 år som bloggare :-)

  /Annika

  SvaraRadera
 52. Grattis! Jätte fint smycke du lottar ut och klart jag vill vara med...är ju en våg också:)
  Tre lotter till mig.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 53. Vill gärna vara med på detta! fint smycke!
  har länkat med bild och följare är jag ju redan.(tre lotter)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 54. Grattis till 2 år i bloggvärlden! Jag är snart där också... ;-) Vilken fin blogg du har! Tur att du blev följare hos mig så att jag hittade hit. Extra roligt att du bor i Piteå, där min bror och svägerska också bor. Självklart vill jag inte missa din tävling med ditt fina smycke. Det skulle vara roligt om jag vinner! Jag har blivit följare via Bloglovin och länkar med bild, så det blir 3 lotter i sista stund... ;-)

  Hoppas att du kommer att trivas i Tigers tassemarker också! ;-)

  Vinterhälsningar till norr!
  Elisabet

  SvaraRadera
 55. Hej och grattis till 2 år! Jag är helt ny på det här men nu ska jag följa din blogg så jag är gärna med på 2 lotter och hoppas på tur! Ulrika

  SvaraRadera
 56. Hej! Vilken vackert smycke, jag hoppas på tur. 3 lotter tack!
  /Jessica

  SvaraRadera
 57. Jag vill gärna vara med om det inte är försent!
  Jag länkar! 3 lotter tack!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 58. Oj vilket fint smycke! De här har jag missat helt (har jag vart i dvala den senaste tiden? Känns så) ja nu tar jag sista chansen :) de bli 2 lotter komentar +att jag är följande redan kram suss

  SvaraRadera
 59. Jag vill gärna vara med om det inte är försent!

  SvaraRadera
 60. Har inte lyckats kommentera i bloggen men följer dig hela tider. Grattis till 2-års dagen! Så duktig du är. En vågsmycke till en Våg - det vore kul!
  Ewa/Stenis

  SvaraRadera
 61. Självklart vill jag ha 2 lotter. Jag följer din blogg sedan ett tag tillbaka. Jag har en egen men sköter den mycket sporadiskt.

  Silversmycket var sååå fint och det vill jag såklart ha, men det var vi många som ville.
  Tack för en fin blogg
  Eva zon 4

  SvaraRadera
 62. Vem vill inte vinna ett sånt fins smycke?? Jag vill i alla fall gärna.. så.. nu sätter jag mig och håller alla tummar jag bara kan.. Nån blogg har jag inte.. så jag får väl nöja mig med två lotter.. kommentarlott och följarlott.. från en riktig Lott..e ( Lotte i Skåne)

  SvaraRadera
 63. Grattis till 2-årsdagen! Och grattis till din trädgård! Den är nog glad att den har dig!

  Jag följer dig och tar 2 lotter.
  Ha en bra dag min vän!

  /Lillianna

  SvaraRadera
 64. Vilken tusenkostnär du är, Berit!
  Gerd i P-p

  SvaraRadera
 65. Vilken underbar trädgårdsblogg! Grattis till 2-års jubileet. Är själv inne på min andra egna trädgård. Innan dess odlade jag också i två "hyres"-trädgårdar. Bor i zon 6 och det fungerar utmärkt! mvh Anki

  SvaraRadera
 66. Hejsan!
  Visst vill jag vara med i din utlottning.
  Nu har lagt till mig som följare av din blogg.
  GRATTIS till ditt 2- års jubileum.
  2 lotter

  Har ju varit här och kikat tidigare.
  Må så gott.
  MVH LottaM

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit