Välkommen hit till min bloggfredag 12 mars 2010

Jag skulle ju bara..

kolla Vilka frön av anuellerna (ettåringar) som jag skulle så nu! Men det slutade med en Städning av Tog frölådan som Halva dagen Att göra, det är bara Att Inse Att Jag är en hamster av stoora Mått även på frön.

Jag vet Att jag städade den för 3 år sen (frölådan) Men det har ju Kommit till en hel del frön sen dess och mycket av dom påsarna som var där kommer jag aldrig mer att så och en del var tomma ... men nu är det städat i alla fall för denna gång.

En hel kasse med gamla fröpåsar blev det!

Och jag har koll på vad jag ska så nu, men det blir nog Int Såå Mycket ettisar i år. Fast det säger jag Varje år, så det kommer väl Att bli som vanligt, Alldeles för många.Känns det igen?

På våran promenad i dag, min och leves, så fick vi se Dessa konstiga "Fåglar" i skyn. Det Om något är väl Ett vårtecken eller är det bara tecken på Att Några människor gillar utmaningar????7 kommentarer:

 1. Hahaha....jag har också sett dom där konstiga fåglarna! Hoppas bara att du sår lite gräs åt mej!

  SvaraRadera
 2. naturligtvis såt jag gräs åt dig !! Det är redan planerat:)

  SvaraRadera
 3. Ja ojoj vad fröer man samlar på sig! Jag har precis suttit och städat på mina gamla fröer! Det var en hel del som jag kastade och ändå har jag massor kvar :) Ha en fin fredagskväll och en härlig helg! / Irene

  SvaraRadera
 4. Sälj lite frö på Tradera och sponsra elräkningen med ;) Hi hi,du är värre än jag.

  SvaraRadera
 5. Hehe Berit du är värre än jag! Jag gör mig iaf av med fröerna när jag sått det jag ska! Om jag kan vill säga.

  Underbar flygbild - ett vårtecken tolkar jag det som! Vem vill flyga på vintern? Det vore samma sak som att gå ut och gräva mitt i vintern, och vem gör det? ;-)

  SvaraRadera
 6. Jo,jag känner igen det! många fler blir planterade än man först tänkt!Oftast när jag städar lådor o dylikt hittar jag så mycke intressant så jag fastnar på vägen....:) Ha de bra!Saga

  SvaraRadera
 7. jag har ju svårt att göra det ..göra mig av med saker:)
  ja saga jag hittade en del intressant som jag glömt bort att jag hade!!

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit