Välkommen hit till min blogglördag 6 mars 2010

Tänk att nått som är så litet…

kan glädja så mycket!! Idag har ju äntligen en Adenostyles alpina,Alpflockel grott, eftersom det är första gången jag sår dom så har jag testat 3 varianter av sådd på dom. Det är från egna frön så då kan man ju prova lite mera. Jag har både sått dom som värme groende men där har inget hänt än, såg i Jelittos såanvisning att dom skulle sås så. En sådd har fått vara i kylskåpet sådde den 7.1 tog ut från kylskåpet den 25.2 och i går den 5.3 grodde en. Sen har jag ju en frösådd ute under snön också men det är så mycket snö än så den får vara kvar än den backen.


ser ni den??


6 kommentarer:

 1. Hittade din sida av en slump. Trevlig blogg! Grattis till lyckad sådd! /Helen

  SvaraRadera
 2. Visst ser jag den! O gror det en så kommer nog snart flera.... Såg bilderna på FB o det var en växt som väckte habegär ;-)
  Lycka till med resten!
  Hoppas du har´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 3. Jaaaa jag ser den! Härligt när det gror! Lycka till med fortsättningen nu! Ha en fin dag! / Irene

  SvaraRadera
 4. Förstår din lycka, man blir så innerligt glad när det äntligen tittar upp ur jorden. Det är nog bara vi trädgårdsnördar som kan förstå den känslan;)) Jättegrattis och ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. jaa... jag fick ju order av Anki i Burträsk att fröså den för hon vilel ha den, så var det extra kul att den grodde på den dag hon fyllde år :)ja det är en växt som väcker habegäret och det är en fröjd och en stor glädje då det gror!!

  SvaraRadera
 6. åå idag har en till grott Nina...kanske nån vill hem till dig???

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit