Välkommen hit till min bloggmåndag 22 mars 2010

Jakten på den försvunna fröbacken SLUTET!!

YES,YES .. jag har hittat den! Idag har jag åter igen skottat snö för att leta efter en back med frösådder som jag satt ner i snön att leta efter en back med frösådder som jag satt ner i snön UTAN ATT MARKA UT VAR DEN VAR!
Detta kommer jag då aldrig mer att göra om, att inte markera var backen är, det är då säkert, så lite har jag väl lärt mig.
Både jag och Leve har grävt idag, Leve grävde nog inte efter backen, hon grävde nog efter godis som jag gömt.

Men söt var hon med all snö i ansiktet.


Jag skrek rätt ut YES när jag hittade den idag efter säkert en timmes skottning, grannarna tror säkert man är tokig som har grävt runt på ett ställe i 2 dagar nu.

Dom skulle bara veta vad jag letade, då skulle dom skaka ännu mer på huvudet och tycka "Att lite knäpp är hon allt ". Men nu har jag en fin snögrotta för att ligga och sola i och ganska stor också så man ryms några.


Och framför allt står backen med alla sådder inne i duschen nu för upptining:)
 

12 kommentarer:

 1. Så roligt.... o roligt verkar Leve ha haft ;-)
  Hon måste ju tyckt att du äntligen fattade galoppen....
  Hoppas nu dina sådder klarar sig bra ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. ja vi bägge hade roligt..nog klarar sig såddern bra jag inte rör dom och som tur var stappade jag ju inte spaden i den heller...

  SvaraRadera
 3. Vilken historia, tack för den :)))

  SvaraRadera
 4. Grattis till lyckad grävning! Kul att du hittade den! Leve tänkte nog....jippie, äntligen har matte fattat det här med att gräva i snön :) Ha det bra nu! / Irene

  SvaraRadera
 5. Roligt att du hittat den till slut, bara hoppas att du snart också får se fröer gro. Alltid skoj när det börjar komma upp i de små krukorna.

  SvaraRadera
 6. Kerstin ja det är det så himla kul och se vad man lyckats med!! (jag har väl säkert närmare 90-100 sorter redan som grott)
  jag trodde faktiskt idag att jag skulle få ge upp ..och Leve hade kul:)

  SvaraRadera
 7. Så bra att du hittat dina sådder.Måste kännas lite som att vinna på tipset.Tänk att vi alltid tror(att det kommer jag ihåg)Men minnet är gott men kort har jag lärt mej.Lycka till nu och hoppas allt gror.

  SvaraRadera
 8. Hittade hon godiset? Ser lite ledsen ut! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 9. Visste att du skulle fixa det!

  90-100 grodda sådder, ojojoj!!!

  /Anette

  SvaraRadera
 10. Grattis!
  Här brukar det ju aldrig vara speciellt med snö längre, så jag skulle aldrig tänka på att jag skulle behöva markera var jag har sådderna :-) :-)

  Men gode tid vad många sådder du redan har igång ! Jag har nog bara femton totalt :-) :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 11. Vilken tur att du hittade dem :) men å andra sidan lär de ju ha dykt upp förr eller senare ;) till våren. när nu den är.... vi ses ikväll på sinnenas! :)

  SvaraRadera
 12. ja Christer och Anette visst är det galet?? att ha så många sådder är klart tecken på frönoja (eller frönöje) och det värsta är att jag sår fortfarande fast nu anueller...

  tigris kul att du hitta hit!!hon är enengelsk cockerspaniel och har alltid dom där sorgsna ögonen..himla bra att tigga med:)

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit