Välkommen hit till min bloggmåndag 29 mars 2010

Var är bilderna??

Om ni grubblar varför det är så många röda kryss och tomma hål där bilderna skulle ha varit , så beror det på att Picasa(där bilderna lagras) har problem här är ett svar från dom:

Vi är medvetna om ett problem med Picasa webbalbum. Drabbade användare ser trasiga bilder och / eller upplever 500 fel. Vi kommer att ge en uppdatering snarast möjligt detalj när vi förväntar oss att lösa problemet.

11 kommentarer:

 1. aha okej, jag tyckte det var märkligt att datorn inte riktigt ville visa bilderna på min blogg heller. en del bilder går bra, men de flesta kommer inte upp.

  SvaraRadera
 2. jag har samma problem ..trodde först det var fel på datåren , men kollade först picasa och felet låg där, tack och lov!! vi får väl se när dom fixat det , verkar vara ett större problem.

  SvaraRadera
 3. Tony säger såhär: "Det måste vara fel på servern. Jag är inte det minsta orolig för att min dator inte ska orka visa en bild" (jag sitter vid hans nya dator för tillfället, hushållets dyrgrip)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Jag undrade vad det var som stod på när jag försökte lägga upp bilder i ett inlägg...
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 5. Mina är tillbaka nu, skönt!

  SvaraRadera
 6. Ja man blir lite orolig först men när jag såg att det var så hos alla bloggar så anade jag att det inte var min dator som strulade! Skönt att bilderna syns igen!! / Irene

  SvaraRadera
 7. ja visst blir man orolig, man tror alltid att datorn pajat innan man kollar och ser att det är samma problem överallt..skönt att det funkar nu.

  SvaraRadera
 8. Funkar det hos dig nu? Jag lyckades för en liten stund sedan! Ha det gott, C.

  SvaraRadera
 9. emme får du låna hans värsting??

  SvaraRadera
 10. Jo, för när han vill se på TV så sitter jag ivägen om jag sitter vid "min" (hans gamla) dator, som ju är kopplad till TV:n :)

  Förövrigt har basilikan börjat komma upp :)

  SvaraRadera
 11. Det är så träligt när datan strular. Tack för titten hos mig. Tittar hit igen//Britt

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit