Välkommen hit till min bloggtorsdag 15 december 2011

Mina stickade kuddar

I år är det första gången på många år som jag åter kan sticka:) Jag stickade ifjol mössor till barnbarnen och upptäckte då att det funkar. Det är en stor lycka att åter kunna sticka, men jag får inte ha för stora projekt och framför allt så får jag inte sticka för länge. Men vilken glädje det är att orka göra det igen!!!! Nu har jag orkat sticka två kuddar till min soffa och de blev så fint i soffan med dom bredvid min virkade filt. Jag har bara stickat räta och aviga i mönster.Ha det gott!!

7 kommentarer:

 1. Vad fina de blev!Kul att kunna återuppta en gammal hobby sådär :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fina de blev! Jag har precis upptäckt att jag kan hålla i en virknål igen/för tillfället:) Virkade massor av saker förr men har de senaste året haft svårt med "pinsettgreppet" men nu ska jag se hur länge det går:) Sticka har jag också tänkt att försöka mig på igen, är inte så bra på stickning men jag ska försöka:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Åh, va fina de blev. Du är superduktig. Kul att du kan återuppta nåt så trevligt:)//Helen

  SvaraRadera
 4. Snyggt och mjukt ser det ut.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Uff, hade jag inte kunnat handarbeta hade vintern blivit lång. Så kul att du kan sticka lite igen och så fint resultat det blir av det. Fina kuddar blev det :)

  SvaraRadera
 6. Hei Berit:)
  De var flotte dine strikkede puter :)
  God kveld til deg:)

  SvaraRadera
 7. Åh, så fina dina kuddar är! Jag sitter just och letar efter mönster till stickade kuddar - skulle du kanske vilja vara så snäll att skicka mig mönstret på dina kuddar?
  Jag skulle verkligen uppskatta det!
  Tack på förhand, Monica i Skåne

  SvaraRadera

Till alla som skriver i min blogg. Tack för din kommentar, den värmer!

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå.
Berit